Названо продукти, які роблять нас молодше. - 9 Червня 2015 - Дрогобич

Форма входу

Реклама

Параметри сайту

 
 

Валюта


Пошук

Календар

«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Статистика

   
 
 

Календар свят і подій

Погодний інформер

HotLog TOP.GE Business-Key Top Sites

Головна » 2015 » Червень » 9 » • Названо продукти, які роблять нас молодше.
11:15
• Названо продукти, які роблять нас молодше.

Названо продукти, які роблять нас молодше. Є дуже багато чинників їжі, які не були вивчені, і нижче представлені найбільш невідомі аспекти деяких популярних продуктів, які ми вживаємо в нашому щоденному раціоні.

1. Солодкий картопля

Бета-каротин, який робить бульби помаранчевими, покращує рН баланс шкіри, допомагає боротися із сухістю, а також сприяє оновленню клітин, в результаті чого шкіра завжди виглядає гладкою.

2. Риба

Пігмент, який робить рибу рожевою, і називається астаксантин, є потужним супротивником вільних радикалів, молекул, які є ізгоями і пошкоджують клітинні мембрани і ДНК, викликаючи процес старіння шкіри. Вчені довели, що вживання риби один раз в п'ять днів може запобігти виникненню кератозу, що викликає ураження ділянок шкіри, які з часом переростають у рак.

3. Помідори

Червоний пігмент цих плодів, лікопін, є потужним антиоксидантом, який захищає шкіру від шкідливого впливу сонячних променів, як сонцезахисний крем, але тільки зсередини. Щоб лікопін краще засвоювався, необхідно вживати помідори з оливковою олією.

4. Цитрусові

Вітамін С необхідний для вироблення колагену, життєво важливого компонента молодої шкіри, який починає руйнуватися після того, як людина досягне двадцятирічного віку. Цитрусові також містять біофлавоноїди, які захищають шкіру від ультрафіолетових променів і допомагають запобігти загибель клітин.

5. Зелень

Шпинат, капуста та інша зелень містять лютеїн, який захищає шкіру від дії сонячних променів, індукованого запалення і зморшок.

6. Відмова від білої випічки

Нова причина, по якій варто уникати вживання в їжу білого хліба, макаронних виробів, рису та інших продуктів переробки зерна полягає в тому, що вуглеводи, які в них містяться, дуже швидко руйнуються, викликаючи підвищення рівня цукру в крові.

Переглядів: 128